torstai 7. tammikuuta 2016

Turun Sanomien artikkeli 7.1

En itse ole vielä saanut käsiin omaa paperiversiota Turun Sanomien jutusta, mutta ymmärrykseni mukaan juttu on siis ei-Turun Sanomia saaviin talouksiin tulevassa TS:n Kaupunki -liitteessä. Jos on ollut itse lehdessäkin, niin vinkki siitä otetaan vastaan. Syksyllä Hylätyn Huvipuiston artikkeli oli sekä liitteessä että lehdessä, joten en tiedä miten tämän kanssa on käynyt.

Itse artikkeliin pääset tästä.

Lauantaina lähtee ensimmäinen kirppispäivä käyntiin ja kuten jutussakin kerron, niin suunnitteluasteella on teemoitetut kirpparit, oh jes! Itselleni sydäntä lähellä olisi alternative kattaen burleskin, rokkarit, punkkarit, lolitat, steampunkin, gootit ja niin edespäin. Vaikka Turku on hitusen hankala kaupunki monessakin suhteessa puhuttaessa vähän erilaisesta kulttuurista / tyyleistä, niin uskon kyllä että n. 50 vähän erikoisemmin pukeutuvaa tapausta saisin löydettyä kätköistään (:

Kaksi yötä ja kirppistellään, onneksi pakkanen laskee tästä -25 asteesta -15 lauantaiksi.

//E.

Ps. Koko kuvan outfit on tosiaan kirppikseltä, silmälaseja lukuunottamatta (: 

Ainakin aluksi Kårenin Kirppiksellä on vain kirpputoritoimintaa, mutta tapahtuman tuottaja Edvina Walstén haaveilee kehittävänsä tapahtumasta kokonaisvaltaisemman elämyksen. Luvassa voi jatkossa olla esimerkiksi teemakirppiksiä. TS/Marttiina Sairanen
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti