maanantai 28. joulukuuta 2015

Tammikuun myyntipaikat täynnä - loput kevään paikat voi varata 10.1 alkaen!

Turun Sanomien Kaupunki -liitteeseen tuleva haastattelu tehtiin tänään. Ilmestyy torstaina 7.1, kiitokset jutusta ja alla olevasta kuvasta mukavalle toimittajalle, Anu Välilälle (:

 Muille kevään kirppispäiville alan ottaa paikkavarauksia vastaan tammikuun kirppiksen jälkeen - eli siis tasan kahden viikon päästä!

 Ensimmäinen tapahtuma on toki ihan oikea tapahtuma, mutta sisältää monta liikkuvaa elementtiä jonka oikeita lokaatioita ei voi tietää mitenkään muuten kuin kokeilemalla. En pysty yksin muuttumaan viideksikymmeneksi myyjäksi, pariksikymmeneksi vaaterekiksi ja kymmeniksi ostajiksi vaan ensimmäinen tapahtuma on pidettävä, jotta tietää mitä seuraavassa tehdään vielä paremmin.

 Myyjillä tulee olemaan tiivis tunnelma, mutta ostajilla tilaa pitää riittää. Ei ole järkevää tuupata koko salia täyteen ihmisiä (kuten Turun Kaupunginteatterin kirpputorilla tehtiin..), sillä kukaan ei pääse liikkumaan mihinkään, se on turvallisuusriski eikä kukaan varmastikaan halua kaivaa lompakkoaan esiin kymmenen muun piirittäessä. Jotta ostajilla olisi tilaa kävellä tilassa ja tutkia myyjien valikoimaa, tullaan sisään saliin päästämään kerrallaan vain tietty määrä ihmisiä. Ei tosin kannata huolestua etteikö tavaraa riittäisi muillekin kuin kahdeltatoista tulleille - tässä maailmassa varmasti riittää. Kaikki eivät voi etsiä samoja aarteita.


Tapahtuman järjestäjä, Edvina itse. Kuva: Anu Välilä

Kirpputoripaikat varataan toistaiseksi sähköpostilla: kareninkirppis@gmail.com. Ilmoittautuminen lopuille kevään päiville alkaa 10.1. Ilmoitathan viestissä puhelinnumerosi, tarvitsetko tilaa rekille (rekkitila loppuu varausjärjestyksessä) ja mille päivälle olet halukas tulemaan myyjäksi.

Alle kaksi viikkoa ensimmäiseen tapahtumaan!


//Edvina & Kårenin Kirppis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti