lauantai 30. tammikuuta 2016

Kårenin Kirppis 7.2 - isommat tilat!

Viikon päästä kirppistellään taas ja tilaan on luvassa muutoksia!

  Viime kerrasta poiketen sunnuntaina 7.2 alakerran kahvila ei palvele vaan kahvit, teet, sämpylät ja makeat herkut voitte ostaa toisen kerroksen ravintolatilasta klo 12-15! Myyjien tiloihinkin on luvassa muutoksia, sillä viimekertaisen juhlasalin lisäksi myyjiä tulee tällä kerralla olemaan myös kahvilatilan takana sijaitsevassa Argentiinasalissa sekä yläaulan takkahuoneessa Muistattehan siis kiertää koko tilan, jotta näätte kaikki mahtavat kirppisylimäisyydet, mitä myyjillämme on mukanaan (:

 Tilauudistus mahdollistaa sen, että sisälle voidaan ottaa kerralla enemmän asiakkaita, joilloin jonot toivottavasti tulevat lyhenemään. Myyjillä tulee olemaan myös hitusen enemmän tilaa, jolloin kaikille paikoille on mahdollista ottaa vaaterekki mukaan. Myyntipaikkamaksu 20€ (sis alv. 24%) sisältää siis 'vain' pöydän (125 x 75cm) sekä tuolin. Kahvilaan pääsee helpommin ostostelun lomassa ja siellä on runsaasti tilaa istua ja paeta ihmistungosta. Toki ostajamäärää säännöstellään tälläkin kertaa, jotta tapahtumassa on kaikilla mukavampi olla.

 Ostajat tulevat pääsemään tilaan tälläkin kertaa kello 12, eivätkä yhtään ennen. Muistattehan varata mukaanne käteistä ja välttää autoilua Kårenin eteen, sillä parkkipaikkoja on siinä vain kourallinen. Jonoja tulee muodostumaan, mutta pysytäänhän silti rauhallisina ja hyvällä mielellä. Jokainen tulee tilaan pääsemään omalla vuorollaan. Viime kerralla ostajia oli runsaasti 12-14:15 välillä, jonka jälkeen tilaan ei enää ollut yhtään jonoa.

 Jos pelkäät että 'kaikki aarteet menevät heti aluksi' haluaisin kertoa, että pelkosi on täysin turha. Itse muutamia kertoja pääkaupunkiseudun suurkirppistapahtumissa vasta viimeisen tunnin aikana vierailleena voin sanoa, että valikoimaa riittää kyllä vielä viimeisiin minuutteihin asti - ja mitä lähemmäs sulkemisaikaa mennään, sitä todennäköisemmin myyjät laskevat vielä hitusen hintojaan jottei kotiin tarvitsisi raahata niin paljoa myymättömiä tavaroita.  Tavaravalikoiman esillelaitto muuttuu myös koko ajan, kun tavaraa menee, tarjontaa asetellaan eri lailla ja silmiin saattaakin osua jotain, mitä aikaisemmin et olisi huomannutkaan. Myyjät myös saattavat laittaa esille uutta tavaraa sitä mukaa, kuin edellistä menee, joten on täysin mahdotonta edes nähdä välttämättä aivan koko valikoimaa kirppiksen avautumisen aikaan.

 Tällä hetkellä seuraavat päivät  7.2, 6.3 ja 24.4 ovat täyteen varattuja päiviä, mutta toukokuulle 7.5 mahtuu vielä suoraan. Varasijoille voi toki vielä ilmoittautua niin halutessaan (kareninkirppis@gmail.com).  Toivottavasti kävitte torstaina ostamassa pitseria Denniksen muuttokirppiksen tyhjäksi, Kårenille ravintolapalveluihin sieltä ostettiin lasituoppeja 40 kappaletta neljällä eurolla! Kirppikset ovat huiseja <3 

 Nähdään Kårenin Kirppiksellä viikon päästä!


//Edvina Walstén
The Legend of Edvina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti