maanantai 8. helmikuuta 2016

Helmikuun kirppis onnistuneesti takana!

Kuva: Nina Riski Photgraphy
Eilisen Kårenin Kirppiksen kävijämäärä oli jo yli 900, eli paremmin kuin viimeksi mutta samoissa skaaloissa mennään. Kiitokset kävijöille ja erityisesti myyjille, joita ilman tapahtumaa ei olisi.

 Jonoja muodostui ennen ovien avaamista, mutta sen jälkeen niitä ei ollut ollenkaan. Viime kertaan verrattuna tilaa oli runsaasti enemmän, joten myös suurempien ihmismäärien sisälleottaminen oli mahdollista. Samalla pohjakartalla jatketaan seuraavillakin kerroilla.

Kahvilassa näytti riittävän kävijöitä sen verran, että porkkanakakkukin katosi parempiin suihin. Berliinin munkin unohti organisoija itse ostaa, mutta ehkä ensi kerralla (: Kahvila palvelee samassa kerroksessa kuin kirppismyyjät eli toisessa kerroksessa, juhlasalin ja Argentiinasalin välissä klo 12-15 eli kirpputori itse on auki tunnin pidempään.

 Seuraavan kerran kirpparoidaan sunnuntaina 6.3 klo 12-16. (Muistakaa myös Hylätty Huvipuisto 8.4!)  Muut kevään päivät ovat su 24.4 sekä la 7.5 joka on tältä erää kevään viimeinen tapahtuma. Kesäkaudella nautitaan ulkokirppiksistä ja -tapahtumista, mökkeilystä ja sen sellaisesta ja taas syksyllä, todennäköisesti syyskuussa, palataan Kårenin Kirppiksen suhteen asiaan.

Toukokuulle mahtuu vielä myyjiä, maalis- & huhtikuulle voi vielä ilmoittautua varasijoille. Paikkamaksu on 20€ (sis alv. 24%) ja se maksetaan käteisellä kirpputorille tultaessa. Paikka sisältää kahvin / teen (yksi per paikka oli myyjiä yksi tai useampi) sekä pöydän (125 x 75) että tuolin.  Vaaterekki mahtuu jokaiselle paikalle. Kårenin Kirppiksellä ei ole omia rekkejä, joten tuothan itse oman rekin halutessasi. Paikkatiedustelut: kareninkirppis@gmail.com

Syksyllä teemat astuvat mukaan myös tapahtumiin jollain tavalla, infoan niiden toteutustavasta kyllä tällä sivustolla.

 Maaliskuussa nähdään taas!


//Edvina
& Kårenin Kirppis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti