torstai 9. elokuuta 2018

Kuukauden kuluttua tapaamme taas!


Kårenin Kirppis palaa kesätauoltaan taas kuukauden kuluttua, sunnuntaina 9. syyskuuta. 
Syksyllä tapaamme kahteen kertaan, syyskuussa kyseisenä sunnuntaina sekä lokakuussa 14. sunnuntaina. Molemmat tapahtumapäivät kestävät klo 12 -16 välisen ajan. 

 
 Myymään? 


Myyntipaikan lunastat nettikaupastamme, tästä. Myymään ei voi tulla suoraan paikan päälle ilman paikkavarausta vaan paikka on ostettava etukäteen. Myyntipaikan voit 
jakaa kaverisi tai kaveriesi kanssa ja tuolitkin ovat yleensä koko porukalle onnistuneet. Pöytään sisältyy yksi  kahvi tai tee per pöytäseurue. Jos tahdot vaatteitasi esille vaatetelineeseen, muistathan tuoda oman telineen sekä henkarit mukanasi. Myyntipäivän päätteeksi voit lahjoittaa kaiken myymättömän ja hyväkuntoisen Tsemppi ry:lle. Saat pidemmän infotiedoston itsellesi myyntipäivää koskien heti ostettuasi myyntipaikan nettikaupastamme.

Kysymyksiä? kareninkirppis@gmail.com palvelee siinä tapauksessa.
Itse tapahtumapäivänä pystyt myös soittamaan suoraan järjestäjälle.

Ostamaan?


Ostoksille pääset Kårenin tilaan klo 12 alkaen, sitä ennen jonotus tapahtuu ulkona itse rakennuksesta. Myyjät tietysti saavat tuoda myytävänsä sisään taloon ennen tätä. Ostoksille tullaksesi varaa mukaan sopiva määrä käteistä sekä kassi ostostesi kantamiseen. Syksystä 2018 alkaen ala-aulassa tulee olemaan myös kassibuffet, josta voit ottaa itsellesi kassin jos omasi jäi kotiin tai jos löytöjen määrä pääsi yllättämään. Ostoksia voi tehdä klo 16 asti, jolloin myös tapahtuman kahvio sulkeutuu.


Ekstrabonus!  Lisäpalvelut kaikille 


Ilmaispöytä

Ilmaispöydän löydät ala-aulasta, pääoven luota. Pöydälle voit jättää vielä käyttökelpoista tavaraa ja siitä voit ottaa itsellesi tarpeellista tavaraa. Eikä maksa mitään. Pöydällä on tavattu loikoilemassa muun muassa Marimekon suihkuverho, Muumi -tuotteita, ateriakuponkeja, kasoittain DVD -elokuvia, kasseittain hyviä vaatteita ja muita hyödyllisiä tarve-esineitä, kuten esimerkiksi pyöräilykypärä. 


Kahvio 


Kahvio palvelee käteisellä Kårenin lounasruokalan tiloissa, toisessa kerroksessa. Kävelet rappuset ylös, siirryt pyöreän pöydän oikealta puolelta takka-aulan kautta seuraavaan tilaan ja käännyt heti oikealle - kahvipiste löydetty! Täältä voit lunastaa myyjäkahvisi lipuketta vastaan sekä ostaa suolaista että makeaa kotona leivottua hyvää. Kahvistelijoille on varattu oma, myyjätön tila, heti kahvion kassalinjastoa vastapäätä. Ikkunoista voi kuikuilla Hämeenkadun meininkiä ja arvioida ostosseuransa kanssa kumpi löysi tällä kertaa paremmat löydöt.


Kassibuffet 


Uusinta uutta syksyn 2018 osalta. Jäikö ostoskassi kotiin? Repesikö se kahtia? Löytyikö äärettömän hyvä talvitakki, mitä ei änkemälläkään saa S-marketin muovikassiin, jonka otit mukaan? Kassibuffet auttaa! Kassibuffet on piste, josta voit ottaa itsellesi - tai kaverillesi - ostoskassin. Eikä maksa mitään!
Kassibuffetin tulet löytämään rappusten alapäästä, ala-aulasta.


Pienelektroniikan keräyspiste Turun Ekotorilta 


Kaikille ja kaikkien pienelektroniikalle, sijaitsee ala-aulassa. Ehjälle, rikkinäiselle, pölyiselle, turhalle.. Tuothan mukanasi vain sellaista, jonka jaksat itse kantaa paikalle. Keräysastioihin laitettua elektroniikkaa ei saa ottaa, sillä se on lahjoitettu yhteistyökumppanillemme Turun Ekotorille eikä elektroniikka ole yleiseen jakoon. Yleiseen jakoon voit toki jättää toimivaa elektroniikkaa keräyspisteen vieressä sijaitsevalle ilmaispöydälle, jotta kyseinen esine saisi näin jatkaa elämäänsä.


Nähdään syyskuussa!


//Edvina Walstén
Tapahtuman tuottajatar

WWW.EDVINAWALSTEN.COM