torstai 16. elokuuta 2018

Turhaa pienelektroniikkaa nurkissa?

Varastossa hyllyllä ikivanha tuuletin, joka ei enää toimi ja jonka pölykerroksella ruokkisi jo useamman imurinkin. Makuuhuoneen kaapin perällä vanha yövalo, joka poksahti parisen vuotta sitten jättäen yöpöydän pintaan ikävän mustan viirun. Kaapeleita, jotka jäivät modeemiajoista eteisen laatikkoon. Ja niin se auton takakontissa vapaamatkustajana parisen viikkoa kulkenut isoäidin vanha 3510i, joka piti viedä keräykseen. Piti viedä. 



 Jokaiselta varmasti löytyy taloudestaan jotakin pienelektroniikkaa, jolla ei enää tee mitään, joka ei enää toimi tai jonka toimivuutta ei itse edes viitsi kokeilla. Enää ei tarvitse etsiä elektroniikkakauppaa tai Turun Ekotoria erikseen kyseiselle tavaralle, vaan voit ottaa ne mukaan Kårenin Kirppiksille ja jättää ne Turun Ekotorin pisteelle. Tuóthan mukanasi vain sellaista elektroniikkaa, jonka jaksat itse kantaa paikalle. Toimimattomat jääkaapit ja pesukoneet eivät kuulu tähän keräykseen. Jos tuote toimii ja haluat antaa sille lisäelinaikaa Ekotorin sijaan, voit lahjoittaa sen ilmaispöydällemme.

Ilmaispöytä sekä yhteistyökumppanimme Turun Ekotorin keräyspiste sijaitsevat heti kun astut sisään Kårenille, ensimmäisessä kerroksessa. Kummatkin pisteet palvelevat kaikissa Kårenin Kirppiksen tapahtumissa klo 12 - 16 välisen ajan, syksyllä tapahtumia on luvassa sunnuntaina 09.09. sekä sunnuntaina 14.10.

 Tervetuloa hyödyntämään kyseistä keräystä.

Nähdään Kårenilla!


//Edvina Walstén
Tapahtuman tuottajatar

WWW.EDVINAWALSTEN.COM


Kåren. Kuva: Jere Satamo Photography