keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Syksy nyt myynnissä! Tähän mennessä Kårenin Kirppis -kirpputoritapahtumaa on järjestetty jo kaksikymmentäyksi tapahtumaa joissa on vieraillut noin 11 250 ostajaa ja joiden aikana olette saaneet ostostella yli 1 096:n myyjänvalikoimista! 

Menestyksekäs kirpputoritapahtuma jatkuu syksyllä 2018. Kirpputori on tuttuun tapaan avoinna ostajille klo 12 - 16 ja myyjät pääsevät sisään klo 10:30. Syksyllä kirpputoritapahtuma järjestetään vain kaksi kertaa: 
SU 09.09.2018 sekä SU 14.10.2018. Keväällä 2019 on luvassa jälleen neljä kirppispäivää tammikuusta huhtikuuhun ja toukokuu pyhitetään tämän vuoden lailla täysin pihakirppisten kiertelylle. 

Mukana syksynkin kirpputoreilla tulee olemaan Turun Ekotori vastaanottamassa ehjiä sekä rikkinäisiä sähkölaitteita kylmäasemallaan. Kaikki sellainen elektroniikka, jonka saat kantaen paikalle, on tervetullutta. Ilmaispöytä ala-aulassa palvelee jatkossakin, johon kuka tahansa voi lahjoittaa tavaraa otettavaksi ja myyntipaikan ostaneille Kårenin Kirppis tarjoaa edelleen mahdollisuuden lahjoittaa myymättömät tuotteensa, niin kirjat, tavarat kuin vaatteetkin, Tsemppi ry:lle jättämällä ne keräyspisteelle myyntitilaan. 

 Kårenin Kirppiksen Kahvio kotona leivottuine herkkuineen palvelee myös jokaisen tapahtumapäivän ajan, klo 12 - 16 käteisellä itse myyntikerroksessa. 

 Syksyn uudistuksina tapahtumassamme tulee palvelemaan kassibuffet josta ostajana voit napata ostoksillesi ilmaiseksi kierrätyskassin mukaan, jos oma unohtui kotiin tai hyviä löytyjä löytyikin enemmän kuin mukana tuotu kassikapasiteetti pystyi mahduttamaan sisäänsä.Turhia kasseja voi jokainen myös lahjoittaa buffetin tarjontaan. Lisäksi roskien lajitteluun tullaan panostamaan enemmän ja roskispisteelle tulee omat astiansa metallille, lasille, paperille, pahville ja energiajakeelle. 

Syksyn 2018 kirpputoripöydät ostetaan edelleen Holvin nettikaupastamme, täältä.  Paikka sisältää edelleen 125 x 75cm kokoisen pöydän, tuolin sinulle ja ystävä(/i)llesi, yhden teen tai kahvin sekä myymättömien myyntiartikkeliesi lahjoitusoikeuden hyväntekeväisyyteen myyntipäivän päätteeksi. Paikan voit jakaa ystäväsi tai useamman ystäväsi kanssa, kunhan tiedostatte myyntitilan rajallisuuden. Yhteen paikkaan mahtuu viereen aina yksi - itsetuotu - rekki. Muistathan rekin lisäksi tuoda myös henkarit (: 

Kiitoksia jo kuluneista 2,5 vuodesta, kirppiskivaillaan syksylläkin.

Nähdään tapahtumassani! 

Ps. Hylättyjä Huvipuistoja on jäljellä enää kaksi, joista enää viimeinen järjestetään perinteisesti Kårenilla. 

//Edvina Walstén 
Tapahtuman tuottajatar
Kårenin Kirppis


Kuva: Miika Soukkala