tiistai 3. toukokuuta 2016

Kevään viimeinen Kårenin Kirppis nyt lauantaina 7.5.2016!

Kevään viimeinen Kårenin Kirppis pyöritetään läpi tulevana lauantaina, 7.5.2016 klo 12-16. Tämän jälkeen seuraava mahdollisuus ostostella tai myydä Kårenilla on syksyn alussa. Syksyn päiviä ei ole vielä päätetty, mutta ne julkistetaan kesän aikana. Varausmenetelmä saattaa myös muuttua. 

 Kahvila palvelee viimeisenä kertana klo 12-15, kuten aikaisemmillakin kirppispäivillä ja myyjät pitävät pisteitään pystyssä klo 12-16. Tekstiili 2.0:n poistotekstiilipiste eli ne vihreät roska-astiat ala-aulassa, pääoven vieressä, tulevat olemaan myös koko päivän käytössä joten ostajat sekä myyjät voivat sinne jälleen poistotekstiilinsä tuoda. HUOM:On aina varsin ikävää joutua vetämään takaisin asioita, jotka on jo julkistettu, mutta: Tekstiiili 2.0 -projektin päätöksellä, joka lähinnä johtuu keräysastioiden kuljetusteknisistä- & kuljetusaikataulullisistaongelmista, ei keräystä tulla kuitenkaan järjestämään tulevana launtaina Kårenilla.

Myyjien lahjoituspalvelu toimii normaalisti, mutta poistotekstiiliään on kuitenkaan turha kiikuttaa tällä kertaa enää Kårenille.


 Tervetuloa ostoksille vielä viimeisen kerran ennen kesän pihakirppisrupeamaa!
Must-go pihakirppistapahtumia listaan todennäköisesti jossain The Legend of Edvinan puolelle.


Nähdään!

PS. MUUTAMA MYYNTIPÖYTÄ ON VAPAUTUNUT LAUANTAILLE! (klo 10:43, ke 4.5.2016)
Jos mielit mukaan myymään lauantaina, lähetäthän pikaisesti sähköpostia osoitteeseen kareninkirppis@gmail.com. Myyntipaikka on 20€ (sis. alv 24%), sisältäen pöydän, tuolin sekä kahvin / teen.

Kuva: Emilia Reponen


//Edvina &
Kårenin Kirppis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti