lauantai 7. toukokuuta 2016

Kiitos keväästä - 3 500!

Eilinen Kårenin Kirppis oli taistelua kesää vastaan, äitienpäivän kanssa melkein lomittaisuutta, pitkän viikonlopun keskellä ja vaikeuttipa Kårenin edestä kulkevaa liikennettä motoristikirkon moottoripyöräletka jonka vuoksi poliisi oli ohjaamassa liikennettä. Päivä oli siis täynnä päällekkäisiä aktiviteetteja ja aurinko oli päättänyt, että nyt on kesä.

Silti, vaikka päivä olikin rauhallinen, kipusi Kårenin portaita sisätiloihin ostoksille tai vain kiertelemään 492 ihmistä!

Toukokuun osalta kirpputoripäivän sijoittelu oli tehtävä kuun alkupäähän, sillä jokaisena seuraavana viikonloppuna on Turussa jonkin asteinen ei-niin-pieni -pihakirpputoritapahtuma enkä halunnut mennä niiden kanssa päällekäin.

Myyntipäivä sujui rauhallisesti ja Tsemppi ry:kin sai myyntipäivän päätteeksi mukavasti lahjoituksia.

Syksyllä kirpputorit jatkuvat, t o d e l l a k in! Syksyn päivät ilmoitetaan elokuun alkuun mennessä täällä sekä nettisivuilla. Noin kerran kuussa mennään taas (: Tosin tiedän jo varoittaa tässä kohtaa, että syksyn pimetessä Kårenin valaistus on sitten hämärähkö, parkkihallihämäryydeen ei nyt ehkä jouduta, mutta klubimaiseen tunnelmaan ainakin osassa tilaa.

Kiitos kaikille myyjille ja asiakkaille. Asiakkaita kävi yhteensä 3 500 kevään aikana eli karkeasti keskiarvoistettuna 700 per kirppis (:

Nähdään syksyllä, hyvää kesää, muistakaa että 28.5 lauantaina on Siivouspäivä! Itse suosittelen erityisesti Kupittaan puistoa kirpparointiin. Paljon myyjiä ja hyvin tilaa kiertää myyntipaikat. Toivotaan sillekin päiville aurinkoa.

Nähdään viimeistään syksyllä!

Ps. Ja jos nyt jotain kesäkirpparointia ilmaantuu kun kirpputoritapahtuma-aukko täyttää kesäksi elämäni, niin kerron siitä Kårenin Kirppiksen -sivustoilla kyllä. (;

//Edvina Walstén
Kårenin Kirppis 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti