lauantai 23. huhtikuuta 2016

Huomenna nähdään taas!

Kevät on saapunut ja kevään toiseksi viimeistä Kårenin Kirppistä 'vietetään', jos asian voi näin ilmaista, tulevana sunnuntaina eli huomenna 24.4 (:

 Homma on vanha tuttu: Ovet avataan asiakkaille klo 12, sitä ennen jonoillaan ulkona. Aarteet eivät kuitenkaan lopu kello 12:05, joten pitkin päivää on suotavaa saapua. Mitä lähempänä kello neljää tulet, sitä enemmän tilaa on kiertää ja sitä todennäköisemmin myyjät ovat alentaneet vielä enemmän tuotteitaan ja ne kassin pohjalta ihan viimeisetkin tuotteet on laitettu esille, kun päivän mittaan on pöydälle tullut lisää tilaa.

Kuva: Nina Riski Photography


Muistakaahan käydä kaappeja läpi poistotekstiiilien osalta (: Sunnuntaina on siis ostajienkin oiva tilaisuus tuoda Poistotekstiili 2.0:n keräyspisteeseen Kårenille kuluneet, kulahtaneet tekstiilit, reikäiset tekstiilit, vaatteet, joista vetoketju on hajonnut, rintsikat joiden kaarimetalli on katkennut, farkut jotka ovat niin kuluneet ettet niitä enää kehtaa käyttää ja niin edelleen..
Poistotekstiiliä voit tuoda Kårenille koko kirppiksen ajan eli klo 12-16. Poistotekstiilit voit jättää ensimmäisessä kerroksessa, sisääntulo-ovien vieressä sijaitseviin astioihin täysin omatoimisesti.


Käteistä* mukaan, pyörä alle ja sunnuntaina Kårenille! 


//Edvina, kevät ja Kårenin Kirppis

* Kårenin kahvilassa voit kuitenkin maksaa ostoksesi kortilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti