torstai 14. huhtikuuta 2016

Poistotekstiilipilotti Tekstiili 2.0 yhteistyöhön Kårenin Kirppiksen kanssa!

Sen lisäksi, että ensi sunnuntaista 24.4 lähtien myyjät voivat myyntipäivän päätteeksi lahjoittaa myymättömät tavaransa Tsemppi ry:lle tapahtuu kyseisenä sunnuntaina myös kaikkia kirppiskävijöitä osallistava uutuus:

                             Poistotekstiilin keräyspiste!Kuva: Tekstiili 2.0

 Keräyspiste palvelee koko kirppispäivän Kårenin ala-aulassa klo 12-16 välisenä aikana. Se toimii ns. kylmäasema periaatteella, eli jokainen käy jättämässä omat nyssäkkänsä astioihin ilman sen kummempaa ohjeistusta. Pilottihanke toivoo, että täytätte etukäteen tämän pienen kyselyn netissä jättämästänne materiaalista, kliklik! Hanke kartoittaa poistotekstiilin keräysmahdollisuuksia ja sitä, mistä sitä tulee ja miksi, joten siitä syystä on ensiarvoisen tärkeää saada myös informaatiota mistä kuluttajille on helpoin löytää keräysastiat, mitä meiltä löytyy ylimääräisenä ja niin edelleen.

 Astioihin voit siis tuoda sinä ostaja tai myyjä, sen nyssäkän jossa on niitä vanhoja kulahtaneita t-paitoja jotka eivät enää isän remonttipaidoiksi kelvanneet. Tai kuluneet sukat, takin, josta on vetoketju rikki, mökin pussilakanat joissa on koinsyömiä reikiä tai niin edelleen. Alla havainnollistava ohjejuliste tekstiileistä:

Nähdään sunnuntaina, Kårenin kahvila palvelee taas toisessa kerroksessa 12-15 ja myyjiä on paikalla runsas kuutisenkymmentä (:

Kevätaurinkoa ja ikkunanpesuintoa!

//Edvina
Kårenin Kirppis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti