torstai 11. helmikuuta 2016

Kevään kirppisten myyntipaikat varattu nyt loppuun!

Hurjan suosionsa vuoksi (kiitos myyjille & ostajille <3 ) kevään myyntipaikat, niin maalis-, huhti- kuin toukokuullekin (su 6.3, su 24.4 ja la 7.5), on nyt varattu loppuun. Varasijoille voi toki vielä ilmoittautua, tällä hetkellä lyhin jonottelu on toukokuun kirppispäivälle. Yhteynotot osoitteeseen kareninkirppis@gmail.com

Kahvila palvelee jälleen Kårenin toisessa kerroksessa seuraavana kirppispäivänä klo 12-15 ja myyjien aarteita voit tonkia / penkoa / ostaa / ihastella / hiplata klo 12-16, kahvila menee siis tuntia aiemmin kiinni, kuin itse kirppis.

 Muistattehan kiertää m o l e m m a t  myyntitilat ensi kerrallakin: Myyjiä on siis itse juhlasalissa (se iso sali sisäänkäynnin yläpuolella) sekä kahvilan ohi kun kulkee talon toiseen päähän, niin Argentiinasalissa. Toki takka-aulassa, joka on ihan matkan varrella, on myös muutama pöydällinen tarjontaa.

 Nähdään maaliskuussa! Tosin sitä ennen mulla saattaa olla teille vielä lisäuutisia tulevia kirppiksiä koskien (; Ja kuvia, kuvia tulee helmikuustakin taas kun ne ehditään vain läpikäydä.


//Edvina
Kårenin Kirppis

Kuva: Nina Riski Photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti