lauantai 6. lokakuuta 2018

Lokakuu on taas loppuunmyyty!

Kårenin Kirppis on taas loppuunmyyty, kiitos siitä Teille!

Sunnuntaina 14.10.2018 järjestettävä historian 23. Kårenin Kirppis on myyty jälleen loppuun ja koko talo tulee olemaan täynnä myyjiä ja ostosteltavaa. 

Pohjolan pihoistakin tuttu Vegan Fusion -kahvio palvelee käteisellä ruokasalin tiloissa. Kaikki tarjolla olevat purtavat ovat sekä vegaanisia että gluteenittomia. Turun Ekotorin keräyspiste ehjälle sekä rikkinäiselle pienelektroniikalle palvelee myös koko tapahtuman ajan ala-aulassa ilmaispöydän kanssa.  Ostajat eivät tule pääsemään tilaan ennen kahtatoista ja jonoa saattaa muodostua sen jälkeenkin, joten varaututhan jonottamiseen jos haluat ensimmäisten joukossa kiertelemään tilassa.  Aarteita myyjiltä löydät varmasti vielä kello kolmenkin aikaan, joten ostoksille voit piipahtaa mihin aikaan vain tapahtuma-aikana kahdestatoista neljään.

Koirat ovat tervetulleita tilaan vain sylissä ja lastenvaunuja ei saa tuoda yläkertaan mukanaan, vaan ne tulee jättää alas itsepalvelunarikkaan, nämä linjaukset on tehty yhdessä ravintolan kanssa. 

Jos myyntipöytiä vapautuu, ne palautuvat myyntiin Holvin 
nettikauppaamme, jonne pääset tästä. Kauppaa kannattaa tsekkailla vapautuvien pöytien toivossa ja vapautuneista pöydistä ilmoitetaan aina facebooktapahtuman kautta.

 Lokakuun jälkeen näemme seuraavaksi keväällä 2019 loppuvuoden ollen jälleen pyhitetty joulumarkkinoiden ajalle.  Kevään päivät julkistetaan sunnuntain 14.10. päätteeksi ja toki pääset tutustumaan
osaan niistä jo itse Kårenin Kirppiksellä.Nähdään Kårenilla syksyn 2018 viimeisellä kirpputorilla! //Edvina Walstén
Tapahtuman tuottajatar

WWW.
EDVINAWALSTEN.
COM

Kärenin Kirppis 2016. Kuva: Nina Riski