maanantai 15. lokakuuta 2018

Kiitokset syksystä - hyvää halloweenia!


Kårenin Kirppiksen syksy on nyt ohitettu vuoden 2018 osalta ja vieläpä loppuunmyytynä. Jokainen voi siis pyhittää loppuvuotensa kurpitsajuhlille, halloweenille, ruskan ihastelulle sekä joulunaikaan. Jos omituisuudet kiinnostavat, suosittelen lämpimästi Varsinais-Suomen suurimman burleski-iltaman Hylätyn Huvipuiston viimeisien Kurpitsajuhlien meininkejä poikkeuksellisesti Saaristobaarissa Kårenin sijaan perjantaina 26.10. luvassa muun muassa burleskikirppis, josta voit tehdä erikoisia löytöjä. Lisäinfoja tästä. 

 Tähän mennessä on järjestetty 23 Kårenin Kirppistä, joissa on ollut lähes 13 000 ostajaa sekä myyntipöytiä valtaamassa reilu 1 240 myyjää. Ensi vuonna Kårenin Kirppis viettää jo NELJÄTTÄ vuottaan Turun keskustan säännöllisenä kirpputoritapahtumana. Pitkälle olemme tulleet vuoden 2016 tammikuusta ja vuoden noin vuoden 2013 ensimmäisistä ajatuksista oman kirpputoritapahtumani suhteen. 

Kiitokset Turun Ekotorille elektroniikankeräysyhteistyöstä, jatkamme sitä tulevaisuudessakin, kiitokset Tsemppi ry:lle korvaamattomasta avusta lahjoitustavaroiden lajittelun ja eteenpäin viemisen suhteen, kiitokset kaikille kahviota pitäneille tahoille sekä erityiskiitokset ravintola Kårenille, joka mahdollistaa koko kirpputoritapahtumani järjestämisen. On hienoa saada järjestää kirppistä juuri Kårenilla ja avata historiallisen rakennuksen ovet kaikelle kansalle tasaisin väliajoin ja pölyttää 'vain tilausravintolan' leimaa, sillä sitähän Kåren ei pelkästään edes ole vaikka kaupungin suosituimman yökerhon ja keikkamestan titteliä ei ravintolalla enää ole pitkiin aikoihin ollutkaan. Pian alakerran juuri remontoitavaan Pubiinkin aukeaa Streetfoodbar!

Näemme keväällä Kårenin Kirppiksen kanssa neljänä eri ajankohtana: 

SU 13.01.
SU 10.02.
SU 17.03.
SU 14.04. 


Myyntipaikat kevättä ajatellen tulevat myyntiin vuodenvaihduttua, 01.01.2019.
Nettikauppaan pääset tästä. 


Hyvää loppuvuotta & näemme pian Turun Sanomissa, Aamusetissa, 
Kurpitsajuhlissa & kevään kirppiksillä!  //Edvina Walstén
Tapahtuman tuottajatar

WWW.
EDVINAWALSTEN.
COM

Kiitokset, ruskakin sopi hyvin Kårenin ympärille <3