sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Kårenin Kirppiksen syyskausi startannut!

Kårenin Kirppiksen syyskausi starttasi sunnuntaina 28. elokuuta eli viikko sitten. Vaikka osa potentiaalisista asiakkaista oli varmasti vielä sienimetsällä tai mökkeilemässä, oli paikalla silti paljon myyjiä ja viisi ja puoli sataa ostajaa. Tavara vaihtoi kyllä omistajaa (:

 Syksyn tulevat päivät ovat:

Su 18.9 - takka-aula loppuunmyyty, muutoin tilaa
Su 16.10 - kohta myynnissä
Su 20.11 - ei vielä myynnissä
Su 11.12 - ei vielä myynnissä

Myyntipaikat lunastetaan suoraan Holvin nettikaupastamme, täältä. 

 Myyntipaikka, joka sisältää jykevän pöydän (kooltaan 124 x 75cm) sekä tuolin, kahvin / teen kustantaa 20€ (sis. alv 24%) Myyntipaikan voi jakaa myös kaverinsa kanssa ja kaikille paikoille voi tuoda mukanaan itse myö vaaterekin. Myyntitilaa on kevään tapaan sekä juhlasalissa, takka-aulassa että Argentiinasalissa kahvilan päädyssä. Kevään tapaan myyjien on mahdollista lahjoittaa heti myyntipäivän päätyttyä myymättömät tavaransa niin halutessaan Tsemppi ry:lle. Tsempistä lisäinfoa tästä, klik.

Kahvila palvelee myyntipäivinä klo 12-15. 


TÄRKEÄ ASIA OSTAJILLE!


Ostajat pääsevät sisään tilaan vasta kello 12, eivätkä yhtään aiemmin. Tästä ei ole olemassa poikkeuksia. Tätä ennen et pääse myöskään istumaan ala-aulaan tai mihinkään muuallekaan sisätilaan jonottamaan (huomiona ihan talvea ja syksyä ajatellen). Sisätilajonottamista testattiin tammikuussa, mutta jonon muodostaminen tai oman paikkansa pitäminen ei usealta oikein luonnistunut. Ulkona jono muodostuu kuin itsestään ja sille on siellä tilaa.

 Kahvila aukeaa myös vasta kello 12. Ovien aukeamisaika on siksi tasan kaksitoista, jotta myyjillä olisi kaikilla täysi rauha tavaroiden esillelaittoon. Kukaan ei pidä ympärillä parveilevasta ihmisjoukkiosta, kun pitäisi saada tavarat kunnolla esille ennen myynnin alkua. Eivät asiakkaat pääse tapahtumiin tai keikoillekaan ennen kuin kaikki tilassa on täysin valmista, vai mitä?

Faktana kuitenkin: Löytöjä tekee tasan kahdentoista jälkeenkin ja kolmen jälkeen alkavat lopputunnin superalennukset, joten löytöjen tekeminen ei ole kellonajasta kiinni!


Nähdään Kårenilla!


//Edvina & Kårenin Kirppis


Kuva: Nina Riski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti