maanantai 19. syyskuuta 2016

550 / 57 & 551 / 63!

Loppuvuoden kaikki kirppispaikat ovat nyt myynnissä!

Elokuu ja syyskuun on nyt pyöritelty taakse. Elokuussa potentiaalisia asiakkaita lappasi ovista sisään 550 ja eilinen saldo oli yhden henkilön enemmän - molempina kertoina hitusen paremmin kuin toukokuussa. Ja itseasiassa paremmin myös, kuin viime huhtikuussa, molemmilla kerroilla.

   Seuraavan kerran kirppis pyörii sunnuntaina 16.10. Holvin kautta voit ostaa myyntipaikkasti tästä.
Jonkin verran olette kyselleet onnistuuko vierekkäiset paikat ystävän kanssa ja toki, se onnistuu. Kun ostat myyntipöytää niin samalla sivulla yhteystietojesi kanssa on kyselykohta, johon saat täytettyä mieluisen vierustoverisi nimen.

 Lokakuussa testataan löytyykö isompien esineiden aarretaululle tarvetta. Tämä tarkoittaa siis ilmoitustaulua, johon myymään tulevat voivat laittaa ilmoituksen isommasta kohteestaan, jota ei voi tuoda paikanpäälle. Tätä ilmoitustaulua testataan nyt ainakin loppuvuosi, josko sille olisi kysyntää ja josko se täyttäisi funktiotaan.

  Lokakuun kirppis on myös osa Turun Yliopiston Ylioppilaskunnan Kehitysyhteistyöviikkoa ja sen tiimoilta Tekstiili 2.0 -poistotekstiilihanke tulee vetämään kirppiksen oheen pientä pohdinta-aktiviteettia Mitä sinulla on jalassa? -workshopin muodossa, jossa pohditaan materiaalien kiertoa & eettisyyttä.

 Lisäksi, tandandaa, tästä yhteistyökumppanista olen ylpeä. Ajatus heistä on ollut mielessä jo viime syksystä asti, mutta tuumaan päästää kaikkien muiden kokeilujen jälkeen nyt: Turun Ekotori!

Ekotori saapuu ala-aulaan vastaanottamaan rikkinäisiä JA ehjiä sähkölaitteita ja jaossa on kirjoja sekä ne muutamat haalarimerkit, mitä jäljellä on. Wau! Eli vuotavat kahvinkeittimet, kärähtäneet föönit ja pamahtaneet mikrot messiin ja lokakuussa kirppikselle :3 Pienelektroniikkakeräys on KAIKILLE eli sekä ostajille että myyjille!

Ps. Ethän tuo mitään mikroa isompaa, ne voit vielä suoraan Topinojalle taikka Ekotorin kirppiksille.


 //Edvina & kirppiskujeilut
Joulullekin on pieni yllätyssuunnitelma <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti