torstai 20. elokuuta 2020

Näemme syyskuussa!

Kårenin Kirppiksen nettikaupassa ollut ongelma on nyt toivottavasti ratkaistu ja myyntipöytien osto syksyn kahteen tapahtumaan SU 13.09. sekä SU 11.10. pitäisi onnistua nyt täysin normaalisti. 

Nettikauppaan pääset tästä linkistä. 

Poikkeusolosuhteissakin asiakkaiden jonottaminen tapahtumaan tapahtuu edelleen ulkona ja tapahtumatilaan päästetään ostoksille entistäkin rajoitetumpi määrä asiakkaita kerralla. Myös myyjien pöydät ovat normaalia väljemmin, jätäthän myös tavaroillasi väliä toisiin myyjiin. Myös käsidesipisteitä tullaan lisäämään tapahtumaan. Toivon ja pyydän, että ette saavu tapahtumaan ostoksille tai myymään, jos oireilette. 

Seuraamme tiiviisti rajoitus- ja suosituskeskusteluja. Jos ne muttuvat radikaalisti, voidaan tapahtuma joutua siirtämään (syyskuun myyjät lokakuulle, jos lokakuu voidaan järjestää) tai perumaan kevään tapaan. Toivomme kuitenkin, että näin ei tarvitsisi toimia. Riittävät turvavälit, hyvä käsihygienia ja terve järki omassa tekemisessä sekä liikkumisessa tekevät tilanteen hallitsemiseksi jo paljon. Myyjille voitte maksaa heidän valitsemallaan maksutavalla, käteinen käy mutta myös myyjästä riippuen esimerkiksi MobilePay on hyvä ja nopea maksutapa ilman käteisen käyttöä. 

Kårenin Kirppis -kirpputoritapahtumassa toimii edelleen kahvio toisessa kerroksessa, jonka ostokset voitte maksaa sekä käteisellä että MobilePaylla. Kahvion asiakaspaikkoja tullaan väljentämään. Toisen kerroksen suuri pyöreä pöytä toimii sekä kassibuffetina että ilmaispöytänä, josta voi ottaa tavaraa ja johon voi jättää käyttökelpoista tavaraa. Ala-aulasta heti pääoven lähettyviltä löytyy myös pienelektroniikan keräyspiste, jota ylläpitää Kierrätyskeskus Kisälli.  Tapahtuman toisena yhteistyökumppanina toimii edelleen Tsemppi ry, jolle myyjät voivat lahjoittaa myyntipäivänsä päätteeksi kaiken käyttökelpoisen myymättömän.

Toivottavasti nähdään pitkän tauon jälkeen Kårenilla syyskuussa <3 



//Edvina Walstén
Tapahtuman tuottajatar
WWW.KARENINKIRPPIS.COM