torstai 17. lokakuuta 2019

Tule tekemään televisiohistoriaa!


Ensi viikon sunnuntaina SU 27.10.2019 näemme jälleen Kårenin Kirppiksellä! 
Luvassa on historian 29. kirppispäivä klo 12 - 16.

 Sen lisäksi, että jokaisesta myyntipöydästä WWF saa euron saimaannorppien suojeluun, Turun Ekotori on keräämässä jälleen pienelektroniikkaa tapahtuman ajan, ilmaispöytä palvelee yläaulassa pyöreässä pöydässä, kahviosta saa herkkuja koko tapahtuman ajan ja koko talo on täynnä myyjiä kauttaaltaan (juhlasali, takka-aula, lounasruokala ja Argentiinasali) kuvataan tapahtumassa myös uutta televisiosarjaa!


Rabbit Filmsin Kirppiksen Kunkku -viihdeohjelmaa kuvataan Kårenin Kirppiksellä sunnuntaina 27.10. Ohjelma tulee ulos MTV3:lta vuoden 2020 puolella. Voit vielä hakea mukaan myös kilpailijaksi tapahtumaan täältä.  Ohjelman juontaa Duudsoneista tuttu Jarppi Leppälä.

Myyjiin ja ostajiin tilanne ei sinänsä vaikuta - muuta kuin positiivisesti. Kårenin Kirppiksellä kuvataan jotakin uutta ja hienoa!
 Jos et halua näkyä vilaukseltakaan videomateriaalissa, kerrothan siitä kuvaustiimille. Jo myyntipaikan ostaneet saavat vielä erillisen sähköpostin kuvauspäivästä ennen tapahtumaa.


Toivotamme kaikki tervetulleeksi Kårenin Kirppikselle ihmettelemään kirppistarjontaa ja seuraamaan televisiosarjan tekoa lähietäisyydeltä!

Tapahtuma on loppuunmyyty myyntipaikkojen osalta.


Varauduthan jonottamiseen hyvällä mielellä!


Nähdään Kårenilla,


//Edvina Walstén

Tapahtuman tuottajatar


WWW.
EDVINAWALSTEN.
COM