sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Syksy nyt myynnissä!


Kesä vasta on aluillaan, mutta Kårenin Kirppiksen syksy on myynnissä jo - n y t. 

 Myyntipöydät ostetaan jälleen Holvin nettikauppamme valikoimista, täältä. 

Myyntipöydän voit edelleen itse valita talosta tilaan saapuessasi ja myyntipaikkasi sisältää myyntipöydän (125 x 75cm), tuolin / tuolit, tilan yhdelle vaaterekille, yhden kahvin / teen, sekä oikeuden lahjoittaa myyntipäivän päätteeksi kaikki myymätön Tsemppi ry:lle. Lisäksi myyntipöydän hinnasta menee suoraan 1€ WWF:lle Saimaanorppien auttamiseksi. Myyntipöydän voi jakaa kaverinsa kanssa.

Syksyllä myyntipäiviä on kaksi:
  Sunnuntaina 08.09.2019 aloitellaan ja sunnuntaina 27.10.2019 päätetään syksyn Kårenin Kirppikset, jonka jälkeen tapaamme taas keväällä.  Keväällä pääsemme jo kolmannenkymmenennen(!) Kårenin Kirppiksen pariin!
Lokakuun kirpputori on osana Turun Yliopiston Kestävän Kehityksen viikkoa.

 Syksynkin kirpputoreilla teitä palvelee edelleen yhteistyökumppanimme Turun Ekotorin sähköelektroniikan lahjoituspiste, jonne voitte jättää rikkinäistä sekä ehjää pienelektroniikkaa. Ilmaispöytä palvelee myös, johon voitte jättää tavaraa ja ottaa siitä löytyvää tavaraa. Kassibuffet löytyy myös ilmaispöydästä ja siinä on kasseja sen verran, mitä niitä pöytään on lahjoitettu. Kassivaranto siis ei ole ehtymätön.
Kahvio palvelee myös jokaisena kirppispäivänä koko kirpputorin aukioloajan, klo 12 - 16.

Nähdään syksyn kirppiksillä! 

//Edvina Walstén 
Tapahtuman tuottajatar


WWW.
EDVINAWALSTEN.
COM

Kuva: Nina Riski