maanantai 10. syyskuuta 2018

Kävijäennätys & lokakuussa näemme!

Huhhuh mikä määrä kävijöitä, sillä eilen rikottiin Kårenin Kirppisten kävijäennätys, joka oli aloitusvuodelta 2016, tarkemmin ottaen silloiselta helmikuun kirpputorilta eli historian toiselta Kårenin Kirppikseltä.
Inan vajaa TUHAT kävijää koko päivänä! Wau! Todella hurja lukema 💛

Päivä sisälsi niin ukonilmaa, ääretöntä kuumuutta, hurjan määrän kävijöitä, kaatosadetta ja kuraa, hienon määrän löytöjä, hyvää fiilistä, historian suurimman ilmaispöydän tarjonnan, ruuhkia myyntipöytien luona, kassibuffetin ensimmäisen onnistuneen esiintymisen sekä Turun Ekotorin pienelektroniikkapisteen. Ostitte myös kolmeen mennessä kahvion leipomuksista tyhjäksi 💪

Jonotus sekä tunnelma olivat välillä kuin Kårenilla silloin kauan sitten, kun tila oli yömyöhäinen kohtaamispaikka ja tanssiakin sai sielunsa kyllyydestä.🎆

Tanssimista on toki luvassa vielä 05.04.2019 Kårenilla Varsinais-Suomen suurimman burleski-iltaman parissa, kun Hylätty Huvipuisto sulkee viimeisen iltansa myötä ovensa lopullisesti. 
Tätä ennen Hylätyn Huvipuiston voi kokea halloweentunnelmissa pienemmässä koossa 26.10.2018 Saaristobaarissa. 🎃
Näemme seuraavaksi jo 23. kertaa Kårenilla kirpputorin merkeissä sunnuntaina 14.10. klo 🕛 Kyseinen kirpputori on syksyn 2018 viimeinen, myyntipaikkoja on saatavilla Holvista tuttuun tapaan.
Nähdään taas, kaivakaa turhat kassit sekä pienelektroniikat jo esille jokainen.🔌
Kiitokset myös tapahtumaa jakaneille Turun kaupungille, Turun Sanomille sekä Henrikin pihakirppikselle 💚

Ps.
1. Tarkkuutta yläkerran kierrätysastioiden käyttöön ensi kerralla, kiitos. Muutoin ne menettävät tarkoituksensa. 🌍

2. Varautukaa pidempään jonotusaikaan, jos haluatte taas tilaan heti tapahtuman alettua, sillä sisäänpääsevien määrää tullaan säätelemään ensimmäisten tapahtumien tapaan. Toisena vaihtoehtona on tulla aloittamaan kirppiskierroksensa hieman myöhemmin, vaikkapa puoli kahden maissa. Näin säästytte mahdolliselta jonossa seisomiselta ja löytöjä voit varmasti tehdä silti sillä tavaraa kyllä riittää  Upeaa, että Kårenin Kirppis kiinnostaa niin monia ja että sille on Turussa tarvetta!
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛//Edvina Walstén
Tapahtuman tuottajatar

WWW.
EDVINAWALSTEN.
COM

Kårenin Kirppis, syyskuussa 2018.