keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Kuka näitä oikein järjestää?


Kårenin Kirpputorien takana ei ole Åbo Akademis Studentkåren eikä Restaurang Kåren / Kafe Gadolinia, vaan yksityishenkilö.

Tähän mennessä Kårenin Kirppiksiä on järjestetty
20 kappaletta 
ja niissä on vieraillut
yli 10 800 asiakasta 
ja olette saaneet ostostella
1 047 myyjän valikoimista 

<3

 Edvina Walstén (s.1991)  - toisille tunnetumpi henkilö Lady Winkheartina - päätti vuoden 2015 lopussa ajan olevan kypsä ikiomalle kirpputoritapahtumalle. Tätä ennen Walstén - joka tätä tekstiäkin tässä teille tarjoilee - oli järjestänyt Kårenilla jo kuusi suurempaa burleski-iltamaa, jotka tällä hetkellä keikkuvat Varsinais-Suomen suurimpana burleski-iltamana tissitaidelistalla nimellään Hylätty Huvipuisto. Viimeisin Hylätty Huvipuisto tarjoiltiin teille viime perjantaina 06.04.2018 ja tapahtumia tulee olemaan enää kaksi - Hylätty Huvipuisto Kurpitsajuhlat 26.10.2018 Saaristobaarissa sekä Hylätty Huvipuisto Viimeinen Sammuttaa Valot 05.04.2019 Kårenilla. Hylätty Huvipuisto on yhteistuotanto Miss Charming Daisyn kera. Walstén tuottaa myös ikiomaa pienempää burleski-iltamaansa - Curvy Mermaidia - Saaristobaarissa ja opettaa taidemuotoa studiollaan Turun ydinkeskustassa puhumattakaan polttarityöpajoista, mallikeikoista sekä omista esiintymisistä. 

 Walstén - Edvina ihan siis vain - on tuottajatar, jonka organisointikokemukset eivät rajoitu vain burleski-iltamiin tai Kårenin Kirppikseen vaan myös esimerkiksi Ruisrockin backstage host -tehtäviin sekä Turun Yliopiston Ylioppilaskunnalle tuotettuihin Turun Akateemiseen Vappuun, Varsinais-Suomen ensimmäisiin suursitseihin sekä TYYn 95-vuotisjuhlallisuuksiin vuoden 2017 aikana. 

 Edvina, neiti Walstén, ostaa itse kaiken tarvitsemansa käytettynä ja arvostaa vanhaa, niin laadullisesti, ympäristön kannalta kuin muotokieleltään. Tätä elämäntapaa hän on noudattanut lähes täydellisesti viimeiset kymmenen vuotta elämästään. Ennen tehtiin kauniimpia yksityiskohtia lähes kaikkeen, mitä nykyään. Kirpputorien ja burleskin lisäksi hän nauttii elämyksistä ja seikkailuista, hurjan paljon.

 Koska kirpputori-ideologia on hänelle tärkeää ja elämäntapa, on jokaisessa hänen tuottamassa burleski-iltamassaankin ollut burleskikirppis, jossa iltamien esiintyjät tuovat muille iltaan osallistuville tarjolle ylimääräisiä erikoisuuksiaan. Korsetit, paljettimekot, hiuskukat, glitterasiat, erikoisemmat korut sekä vaatteet löydättekin aina näistä kyseisistä tapahtumista, kiinteinä ostoselämyksinä osana tapahtumaa.

 Kårenin Kirppisten  mainostuksen, tuottamisen, järjestämisen ja ideoinnin hän on hoitanut suurimmaksi osaksi yksin, pöytien laittoon saan kyllä aina apua sillä selkä kuolee muutoin. Järjestäjän velvollisuuksista ja apulaisarmeijasta johtuen pyöreä pöytä on aina hänen valtakuntaansa ja siksi se ei ole yleisillä markkinoilla tarjolla myyntipöydäksi. Ja jos olisikin, sen hinta olisi vähintään kolminkertainen normaaliin paikkamaksuun nähden. 

Miksi tarinoin teille tätä? Siksi,että olisi entistä selkeämpää kuka tapahtumaa tekee. Palautteet ja muut kyselyt toivotaan osoitettavan kareninkirppis@gmail.com -osoitteeseen, ei esimerkiksi Kårenin suuntaan.

Palautetta voi antaa myös tapahtumissa suullisesti. Paras kevään 2018 osalta oli eräältä herrashenkilöltä. On kuulema 'V*tun kova tapahtuma. Sori että kiroilen, mutta kun tää on.'

Toinen syy on se, että Walstén on suorittanut juuri loppuun luovan alan yrittäjäammattitutkinnon Helsingissä, Ammattienedistämislaitossäätiön AEL:n kautta.

Onnea! Itselleni. Kiitos että käytte sekä kirppareilla että burleskitapahtumissa.
Jos ette kävisi, en niitä enää järjestäisi. 


Nähdään Kårenilla, kevään 2018 viimeisen kerran 15.04 jonka jälkeen tapaamme taas syksyllä.
Myyntipaikkoihin pääset vielä käsiksi tästä linkistä. 

Ja jos burleski yhtään kiehtoo, suosittelen lämpimästi turvallista tutustumista taidemuotoon
Saaristobaarissa perjantaina 04.05.2018.


//Edvina Walstén
Tapahtuman tuottajatar

Ps. Kivojen pihakirppistapahtumien listaus ilmestyy omalle nettisivulleni jossain kohtaa Kårenin Kirppisten kevään kauden loppumisen jälkeen.

WWW.EDVINAWALSTEN.COM
WWW.HYLATTYHUVIPUISTO.COM

Pps. Alla olevassa 'valmistujaiskuvassani' näette kirpputorimekon
sekä kirpputoreilta kahmittuja kukkasia, päässä että käsissä. Kirppikset <3

Edvina Walstén  /Lady Winkheart. Photo: Heidi Charlotta Pakarinen