maanantai 17. heinäkuuta 2017

Syksyn ensimmäinen kirpputori syyskuussa!

Syksyn myyntipaikkavarauksia pääsette tekemään 03.08.2017 alkaen  nettikaupastamme tuttuun tapaan. Nettikauppaan pääset täältä. 

Syksyn 2017 kirpputoripäivät ovat;

 lauantaina 09.09.2017 sekä sunnuntaina 08.10.2017 


 Myyntipaikka, joka sisältää jykevän pöydän (kooltaan 125 x 75cm) sekä tuolin, yhden kahvin / teen tapahtuman kahviosta kustantaa 20€ (sis. alv 24%). Myyntipaikan voi jakaa myös kaverinsa kanssa ja kaikille paikoille voi tuoda mukanaan itse myös vaaterekin. Myyjänä saat itse valita saapuessasi mihin pöytään menet myymään. Myyntitilaa on viime maalis- ja huhtikuun kirpputorien tapaan sekä juhlasalissa, takka-aulassa, ruokalassa että Argentiinasalissa kahvilan päädyssä. Kevään tapaan myyjien on mahdollista lahjoittaa heti myyntipäivän päätyttyä myymättömät tavaransa niin halutessaan Tsemppi ry:lle. Tsempistä lisäinfoa tästä, klik.

Kahvio Kårenin lounasravintolan tiloissa palvelee myyntipäivinä klo 12-16. 
Perustietoa kirppispäivästä: Ostajat pääsevät sisään tilaan vasta kello 12, eivätkä yhtään aiemmin. Tästä ei ole olemassa poikkeuksia. Tätä ennen et pääse myöskään istumaan ala-aulaan tai mihinkään muuallekaan sisätilaan jonottamaan. Sisätilajonottamista on testattu jo aiemmin, mutta jonon muodostaminen tai oman paikkansa pitäminen ei usealta oikein luonnistunut. Ulkona jono muodostuu kuin itsestään ja sille on siellä tilaa.

 Kahvio aukeaa myös vasta kello 12. Ovien aukeamisaika on siksi tasan kaksitoista, jotta myyjillä olisi kaikilla täysi rauha tavaroiden esillelaittoon. Kukaan ei pidä ympärillä parveilevasta ihmisjoukkiosta, kun pitäisi saada tavarat kunnolla esille ennen myynnin alkua. Eivät asiakkaat pääse tapahtumiin tai keikoillekaan ennen kuin kaikki tilassa on täysin valmista, vai mitä?

Faktana kuitenkin: Löytöjä tekee tasan kahdentoista jälkeenkin ja kolmen jälkeen alkavat lopputunnin superalennukset, joten löytöjen tekeminen ei ole kellonajasta kiinni!Tervetuloa & nähdään taas! //Edvina Walsteń
tapahtuman tuottajatar
Kårenin KirppisEi kommentteja:

Lähetä kommentti