sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Kiitokset te kuusituhatta & keväällä näemme!

Kirpputorivuosi 2016 alkaa olla lopuillaan ja Turun ydinkeskustan ainut itsemyyntikirppis - Kårenin Kirppis - on pidetty jo kymmenen kertaa kuluneen vuodena aikana. Siis ihan joka kuukausi, kesä- & heinäkuuta lukuunottamatta.

Olette saaneet ostostella viidensadan myyjän myyntipöydistä(summa on oikeasti suurempi, sillä monta kertaa myyntipöydän on jakanut kaksi ihmistä) ja myyjille ostajia on koko vuonna ollut aika tarkkaan 6 000! Tai kävijöitä ylipäätään, sillä tilastoja siitä, kuka on ostanut ja monellako eurolla ei meillä ainakaan vieltä löydy.

                                            Kiitos! Yhden ihmisen kolme vuotta sitten kehittämästä ehkä-tämä-pitää-joskus-toteuttaa-ajatuksesta on kehkeytynyt ihan oikea tapahtuma, josta puhutaan, jota Turku on tarvinnut ja jossa tavara on liikkunut.

 Tarvitseeko Turun ydinkeskusta vielä kirpputoritapahtumaa? Mielestäni kyllä. Siksi kevätkausi alkaa lauantaina 7.1.2017 ja Turun Ekotori tulee olemaan jälleen paikalla. Muut kevään päivät ovat su 5.2, su 19.3, la 22.4 sekä la 20.5.

 Keväällä kevätsiivousvimmojen myllätessä jokaiselta löytynee varmasti jotain poistettavaa. Jotain, jonka voisi muuntaa rahaksi puhumattakaan uuden vuoden lupauksista. Kohti minimalistisempaa elämää? Tervetuloa Kårenille myymään keväälläkin.
Myyntipaikat löydätte jo Holvista, täältä. 


Kiitos & nähdään!

Ps. Onnistuneen ensimmäisen vuoden kunniaksi Kårenin Kirppiksen graafinen ilme uudistuu. Nauttikaamme Marisa Vierroksen kauniista grafiikasta.

//Edvina Walstén
Kårenin Kirppiksen ideoija ja tekijä


Julistetaide: Marisa Vierros 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti