keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Loppuvuoden kirpputoripäivät!

Vuosi lähenee loppuaan ja joulukausi on jo osalla alkanut. Kårenilla kirpparoidaan tänä vuonna vielä kahtena sunnuntaina, 20.11 sekä 11.12. Molempiin on vielä paikkoja tarjolla, vaikka takka-aulan myyntipaikat ovatkin jo marraskuun osalta myyty loppuun ja joulukuulle lieni yksi enää jäljellä tätä kirjoittaessani. Paikat sait ostettua kätevästi Holvista.

 Keväällä kirpputori jatkuu tammikuussa, pyörien jälleen kerran kuussa ennen kesäkauden alkamista.
Tervetuloa ostoksille kuitenkin vielä tämän vuoden puolella - kuka määrittää, että joulumuistamiset tulisi ostaa uusina? Joulukoristeilla varmasti käy kauppa myös käytettynäkin, joten niitä kannattaa tulla myymään / ostamaan. Kannustan myös käsityötuotteidensa myyjiä myymään kirpputorille - ainakin lokakuussa villasukkia kuulema kävi hyvin kaupaksi (:

Kuuma joululahjavinkki ihmiselle jolla on jo liikaa kaikkea: 

 

Osta hänelle valmiiksi Kårenin Kirppiksen kirpputoripaikka keväälle! Uuden vuoden koittaessa ja kevään lähestyessä on mitä parhain aika käydä kaapit läpi - tai tulla muuttamaan rahaksi turhat saadut joululahjansa.

Kirpputoripöydän hinta on 20€ ( alv. 24%) ja se sisältää pöydän ja tuolin jotka ovat valmiiksi asetettuina myyntiasemaasi kun saavut paikalle. Lisäksi hintaan kuuluu kupillinen kahvia / teetä Kårenin kahviosta. Myyntipäivän päätteeksi kaikilla myyjillä on myös oikeus lahjoittaa myymättömät tavaransa Tsemppi ry:lle.Tavaroista siis todella pääset eroon päivän aikana niin halutessasi.

  Kevään kirpputoripaikat tulevat myyntiin maanantaina 14.11, tänne.


//Edvina
Kårenin Kirppis

Lumi tuli jo - joulu tulee pian. Oletko valmis? Kuva: Edvina Walstén, Kårenin KirppisEi kommentteja:

Lähetä kommentti