sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kårenin Kirppis nro. 3 onnistuneesti ohi!

Jee, tänään taas kirppisteltiin reippaissa tunnelmissa ja ennen kahtatoista ovien takana oli jo jono Uudenmaankadulle asti. Jonoa ei kuitenkaan kannata pelätä, sillä koko yläkerran ollessa auki tilaan voidaan ottaa sisälle hurjasti porukkaa. Toki pöytien ympärille ei monen monta sataa mahdu kerrallaan, muttei sellaista tilaa toisaalta olisi olemassakaan jossa kaikki voisivat kiertää pyödät yhtäaikaa.

 Kahvilassakin riitti menoa ja porkkanakakulle sekä berliininmunkeille syöjiä ja Argentiinasalin sekä takka-aulan myyjätkin löydettiin hyvin.

 Seuraavan kerran kirpputori pyörähtää käyntiin sunnuntaina 24.4 klo 12. Tätä ennen nautitaan pääsiäisesta kukin tavallaan ja burleskiviihteestä (sekä burleskikirpputorin antimista) kiinnostuneiden kannattaa suunnata tiensä Kårenille perjantaina 8.4 Hylätty Huvipuisto Teekutsut -iltamaan. Seuraavalla Kårenin Kirppiksellä ostoksia voi tehdä normaalisti klo 16 asti, kahvila palvelee normaalisti eli tunnin vähemmän: 12-15. Tavaraa riittää kyllä koko päivän ja mitä pidemmälle iltapäivää kohden mennään sitä todennäköisemmin myyjät haluavat vain tavarastaan eroon ja superalennuksiakin sattaa ilmestyä jo valmiiksi edullisiin hintoihin (:

 Tällä hetkellä myyntipaikat kevään osalta on täyteen varattu, mutta onneaan voi toki varasijojen suhteen kokeilla (kareninkirppis@gmail.com). Kesällä Kåren lepäilee ja syksylle kirppistelyä jatketaan taas kerran kuussa. Päivämääristä, kun ne on saatu sovittua, informoidaan myöhemmin.

Merkatkaahan siis kalentereihinne sunnuntai 24.4 jo valmiiksi!

//Edvina
Kårenin Kirppis

Kåren ja Turku <3 Kuva: Miika Soukkala Photography 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti